ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κατά την διάρκεια της MEDIA DAY, για τη νέα σεζόν μίλησε ο προπονητής της Δόξας Λευκάδας, Χάρης Μαρκόπουλος, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της Δόξας στην Α1 με τον ΠΑΟΚ. Ανφέρθηκε, στην πίεση που υπάρχει για το λίγο χρόνο που είχε στην διάθεσή του να χτιστεί η ομάδα, στο πότε θα είναι είναι έτοιμοι, αλλά και στην πρεμιέρα απέναντι στον Πατέρα του.

Αν υπάρχει πίεση στο χτίσιμο της ομάδας και στην προετοιμασία, καθώς υπήρχε λίγος χρόνος να στηθεί η ομάδα: “Σίγουρα, όταν έχεις πολύ λίγο χρόνο μπροστά σου καταλαβαίνεις και εσύ ότι υπάρχει ένα είδος πίεσης. Εμείς αυτό που προσπαθήσαμε, βάσει του χρόνου που είχαμε, βάσει των οικονομικών δεδομένων και βάσει των επιλογών που είχαμε, ήταν να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές, για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι σε έναν μαραθώνιο 26 αγωνιστικών και όχι στις αρχές του πρωταθλήματος.

Αν θα είναι ανταγωνιστικοί: “Αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Έχουμε παίχτες οι οποίοι έχουν ταλέντο. Έχουμε παίχτες οι οποίοι έχουν την εμπειρία και έχουν παίξει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Το θέμα είναι να μπορέσουμε να βρούμε τη χημεία μας και να μπορέσουμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε, ώστε μετά από ένα χρονικό διάστημα, να πούμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα μέσα στο γήπεδο.”

Αν τα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια(Με ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, Άρη), είναι ευκαιρία να δοκιμαστούν και κάποια σχήματα, αφού φιλικά τέτοια εποχή είναι δύσκολο να γίνουν: “Εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε να δούμε στον αντίπαλο, ποια είναι τα πλεονεκτήματά του και ποια είναι τα μειονεκτήματά του. Θα προσπαθήσουμε, να αντιμετωπίσουμε τα πλεονεκτήματά τους και να μπορέσουμε να βγάλουμε σε κάθε αντίπαλο της αδυναμίες του. Σίγουρα, οι αντίπαλοι αυτοί είναι πάρα πολύ ισχυροί. Έχουν πιο δυνατά ρόστερ. Έχουν ξεκινήσει πιο νωρίς από εμάς. Εμείς, αυτό το οποίο μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μόνο την ομάδα μας και πως σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι, κάθε μέρα θα είμαστε βελτιωμένοι.”

Για το ότι αντιμετωπίζει σε πρώτο ματς το πατέρα σου: “Εντάξει έχει ξαναγίνει. Σίγουρα είναι καλύτερα στο πρώτο παιχνίδι, παρά στην προτελευταία αγωνιστική που έγινε πέρυσι. Είμαστε επαγγελματίες, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, σαράντα λεπτά, ο καθένας κοιτάει την ομάδα του, από εκεί και πέρα και οι δύο θέλουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα τους.”

Share