ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ακολουθούν οι δηλώσεις του προπονητή μας μετά από την ήττα της ομάδας μας στην έδρα του Προμηθέα Πατρών με 78-70.

«Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Προμηθέα για όλα όσα έχει παρουσιάσει εντός και εκτός παρκέ. Την τελευταία φορά που βρέθηκα σε αυτό το γήπεδο δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είδα σήμερα. Είναι πολύ σημαντικό τα παιχνίδια της Α1 να διεξάγονται σε τέτοια γήπεδα με κόσμο στις κερκίδες. Συγχαρητήρια και στον Νίκο Βετούλα για τη δουλειά που έχει κάνει.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για εμάς. Ο Προμηθέας διαθέτει πολλούς παίκτες και είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις της 5άδας. Το νικηφόρο αποτέλεσμα της πρεμιέρας ενδεχομένως να μας έκανε να χάσουμε κάπου την συγκέντρωσή μας Θεωρώ, όμως, ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Προμηθέας έχτισε μια διαφορά. Εμείς δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθεια, συνεχίσαμε να παλεύουμε και μάλιστα είχαμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε και κάτι καλύτερο στο τέλος.

Είμαστε καινούργια ομάδα. Θα κοιτάξουμε να δούμε τι λάθη κάναμε, ειδικά στο κομμάτι των συνεργασιών, αλλά και στο γιατί τρώμε τόσους πολλούς πόντους για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ευχαριστώ πολύ και τον κόσμο μας για την στήριξή του σε ένα εντός έδρας παιχνίδι όπως αυτό στην Πάτρα».

Share